MALZEMELER
500 gr kuşbaşı et
1 adet orta boy soğan
1 Çorba kaşığı salça
1 orta boy domates
1 tatlı kaşığı Tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Tencereye yağ konup kuşbaşı etler
ilave edilir. orta ateşte eritin. Ara sıra karıştırılır. Kendi suyunu
çekince üzerine doğranmış soğan konup birlikte sotelenmeye devam edilir.
Salça ve rendelenmiş domates eklenir. Bu aşamada tuz ve karabiber ve
biraz da sıcak su konup ağır ateşte pişmeye bırakılır.
Etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir. Suyu bitip etler yumuşamazsa su ilavesi yapılabilir.

http://www.sofrabezi.net
0 yorum:
Yorumlarınız Bizim İçin Önemli
Lütfen Fikirlerinizi Belirtin... !