Tas Kebabı - Yemek Tarifleri
Tarifler :

Tas Kebabı

MALZEMELER
500 gr kuşbaşı et
1 adet orta boy soğan
1 Çorba kaşığı salça
1 orta boy domates
1 tatlı kaşığı Tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Tencereye yağ konup kuşbaşı etler ilave edilir. orta ateşte eritin. Ara sıra karıştırılır. Kendi suyunu çekince üzerine doğranmış soğan konup birlikte sotelenmeye devam edilir. Salça ve rendelenmiş domates eklenir. Bu aşamada tuz ve karabiber ve biraz da sıcak su konup ağır ateşte pişmeye bırakılır.
Etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir. Suyu bitip etler yumuşamazsa su ilavesi yapılabilir.

Bu arada kebab suyunu çekecek olursa, bir miktar sıcak su ilave edebilirsiniz. Kebabın, tencereyi ateşten aldığınızda, yaklaşık 1 bardak salçası olmalıdır.




http://www.sofrabezi.net
Sende Paylaş :

0 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli

Lütfen Fikirlerinizi Belirtin... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template