Bezelyeli Tavuk Güveci Tarifi - Yemek Tarifleri
Tarifler :

Bezelyeli Tavuk Güveci Tarifi








TAVUK GÜVEÇ
tavuk güveç
MALZEMELER
4 adet dövülmüs tavuk gögsü,
1 su bardagi iç bezelye,
2 adet havuç,
2 adet kirmizi sogan,
1 kahve fincani pirinç,
4 yemek kasigi sivi yag,
Karabiber, tuzot (1 yemek kasigi),
Kekik.

YAPILIŞI
Dövülmüs tavuk etlerine tuz ve karabiber serpin. Yaglanmis küçük firin
güveçlerine yerlestirin. Sogani piyazlik dograyip sivi yagda kavurun. Küp
seklinde dogranmis havuç ve bezelyeleri katin. Biraz kavrulunca pirinci
ekleyin. 1 kahve fincani su ekleyip sebzeler yumusayincaya kadar pisirin.
Karabiber, tuzot, kekik ekleyip ocaktan alin. Tavuk güveçlerinin içlerine
paylastirin. 180 derece isitilmis firinda 20 dakika pisirin. Sicak servis
yapin.
Sende Paylaş :

0 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli

Lütfen Fikirlerinizi Belirtin... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template