Biberli Hindi Sarma Tarifi - Yemek Tarifleri
Tarifler :

Biberli Hindi Sarma Tarifi



















BİBERLİ HİNDİ SARMA
hindi sarma
MALZEMELER
4 adet hindi gögüs fileto,
4 adet közlenmis kirmizi biber,
5-6 sap maydanoz,
2 dis sarimsak,
2 yemek kasigi yogurt,
2 yemek kasigi zerdeçal,
1 yemek kasigi tuzot,
2 yemek kasigi sivi yag.

YAPILIŞI
Hindi filetolari ezerek yassilastirin. Üzerlerine tuzot serpin. Közlenmis
kirmizi biberi ince serit seklinde dograyin. Dövülmüs sarimsak, kiyilmis
maydanoz, tuzotu karistirin. Filetolarin üzerine hazirladiginiz karisimdan
koyun. Her birini yanlarini malzemenin üzerine dogru katladiktan sonra
rulo seklinde sarin. Açilmamasi için sicimle baglayin. Etleri firin tepsisine
dizin. Yogurt, sivi yag, zerdeçali karistirin. Hindi sarmalarinin üzerine
sürün. 200 derece isitilmis firinda üzerleri kizarana kadar yaklasik 25
dakika pisirin. Dilimleyerek sicak olarak servis yapin.

Sende Paylaş :

0 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli

Lütfen Fikirlerinizi Belirtin... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template