Zeytinyağlı Kabak Türlüsü Tarifi - Yemek Tarifleri
Tarifler :

Zeytinyağlı Kabak Türlüsü Tarifi

MALZEMELER
½ kg kabak
2 adet havuç
2 adet sogan
1 su bardagi konserve bezelye
4 dis sarimsak
½ demet dereotu
1 çay bardagi zeytinyagi
1 yemek kasigi toz seker
Tuz

YAPILIŞI
Kabak ve havuçlari kaziyin. Kabaklari dörde bölüp parmak uzunlugunda
kesin. Havuçlari yuvarlak dograyin. Soganlari piyaz olarak dograyip
zeytinyaginda kavurun. Sarimsak ve havuçlari katip 1-2 dakika kavurup
kabak türlüsükabaklari ekleyin. Bezelye, toz seker ve tuzu ilave edip bir çay bardagi
sicak su ekleyip pismeye birakin. Suyunu çekip sebzeler yumusayip yagina
kalinca atesten alin. Servis tabagina alip üzerine kiyilmis dereotu serpip
soguyunca servis yapın.
Sende Paylaş :

0 yorum:

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli

Lütfen Fikirlerinizi Belirtin... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template